Nederlands / English

Interleer

Bedrijfsprofiel

Bewonder Interleer’s exclusieve assortiment van leer, huiden, alpaca en bont. Wij weten uit ervaring dat u zult houden van de zachtheid en warmte van deze design producten.
Interleer Exclusief is gevestigd als importeur en designer van een unieke collecties van huiden, karpetten en accessoires van koeienhuid, alpaca, bont, imitatiebont en andere materialen. Het assortiment is met zorg geselecteerd en wordt gemaakt door designers en ambachtslieden.
Bij Interleer Exclusief vindt u tijdloze accenten van over de hele wereld die exclusieve elegance zullen toevoegen aan uw interieur. Interleer Exclusief doet niet mee aan de massaproductie en heeft ervoor gekozen zich te concentreren op het handmatig selecteren van bijzondere, unieke en superieure produkten, iedere keer weer.
Interleer Exclusief werkt samen met interieur architecten en ontwerpers en garandeert hierbij een exclusief accent in ieder project, of het nu een hotel, woning of kantoor is.
Interleer Exclusief levert vóór alles maatwerk. Zoekt u een speciale maat of kleurstelling? Interleer Exclusief zal zich inspannen om het juiste materiaal, de gewenste kleur en de correcte maat te vinden die volledig aan uw verwachtingen voldoet.

 

Interleer Exclusief: natuurlijk, puur, exclusief