Maak uw keuze:

 

Alpaca

Maatwerk

Nieuwe designs

Nederlands / English

Specials

Design karpetten, huiden met special effecten en imitatiebont

Interleer Exclusief is continu op zoek naar nieuwe designers die producten kunnen ontwerpen en vervaardigen die Interleer “Exclusief” houden.
Interleer Exclusief investeert in duurzame relaties met haar leveranciers om maatwerk en eigen designs te kunnen aanbieden.
Recentelijk vonden wij zo ontwerpers die een unieke lijn van koeienhuid karpetten ontwikkeld hadden. Deze designs zijn uniek in Nederland; wij tonen enkele voorbeelden op deze website. Op verzoek zijn vele andere designs leverbaar.
Tevens introduceerde Interleer Exclusief koeienhuiden met speciale effecten variërend van fel roze en lime groen tot extreme designs met goud en zilver effecten. Onze collectie koeienhuid producten zijn daarmee meer dan interessant.
Nog een interessant product: faux fur. Dit is imitatie bont met een heerlijke zachte achterzijde. Deze designs zijn exclusief en vaak nauwelijks van echt bont te onderscheiden. Op onze website treft u een aantal voorbeelden aan. Op verzoek kunnen wij vele andere dessins leveren.